امکان ساخت و ساز و یا هرگونه استفاده دیگری غیر مقدور می باشد؛ تحت چه موضوعی می توان به طرفیت شرکت اقدام نمود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۴ #94526782

باعرض سلام، شخصی دارای سند رسمی مالکیت یک قطعه زمین می باشد که در حریم ده متری خط لوله گاز ۵۶ اینچ قرار گرفته است و امکان ساخت و ساز و یا هرگونه استفاده دیگری غیر مقدور می باشد در این خصوص تحت چه موضوعی می توان به طرفیت شرکت اقدام نمود؟

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دیوان عدالت اداری علیه اداره گاز دادخواست الزام به خرید زمین را تقدیم مرجع مزبور کنید

سلام
به دیوان عدالت اداری مراجعه کنید و دادخواست خود را مبنی بر الزام شرکت گاز به خرید زمین مطرح کنید

باسلام
مرجع رسیدگی دیوان عدالت اداری وصدور حکم به الزام خرید

درود
شما می توانید از دیوان عدالت اداری الزام شرکت گاز به خرید زمین را در قابل دادخواست تقاضا کنید.

با سلام
الزام شرکت گاز به خرید زمین
مرجع صالح = دیوان عدالت اداری

در دیوان عدالت اداری باید موضوع را بصورت دادخواست مطرح کرده و الزام شرکت گاز به خرید زمین را بخواهید

دیوان عدالت اداری الزام شرکت گاز به خرید زمین