درست است که بعد از دو سال حتما باید دو کارمند ترک استخدام کنیم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۶۴۱ #94525206

با عرض سلام، با ثبت شرکت در ترکیه، درصورتی که مدیر عامل ایرانی باشد، آیا باید حتما ۵ کارمند ترک هم استخدام کرد؟ در صورتی که پاسخ بله است، آیا اگر مدیرعامل خودش رو بیمه نکند، باز هم نیاز به استخدام ۵ نیروی ترک هست؟

مشاوره حقوقی ثبت شرکت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام قوانین و مقررات کشورترکیه بایستی دراین باره بررسی بشود.

سلام
طبق قولنین کشور ترکیه اعمال می گردد

باسلام
بله در قوانین ترکیه اگر ایرانی قصد ثبت شرکت داشته باشه باید ۵کارمند که از معلولین هم باشه الزامی می باشد

قوانین کشور ترکیه باید در این خصوص بررسی شود

بر حسب قوانین شرکت های ترکیه اعمال میگردد

بستگی به قوانین و مقررات ترکیه دارد

بااحترام
باید قوانین ترک را بررسی نمایید