برای اثبات وکسب اموال و حقوق پایمال شده ام چه کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۰۶ #94521408

درود
من دو برادر و دو خواهر دارم و من آخرین فرزند و یک برادر در آلمان ساکنه،در سال ۹۴ مادر فوت می‌کنه و سال بعد پدر.آن زمان اعتیاد داشتم که دست آویزی شد برای برادرم در ایران و خواهر بزرگم، ۶ ماه بعد فوت پدر چند نفر منو میگیرن و بعد ضرب و شتم من که ۳ تا از دنده هام می‌شکنه منو میبرن کمپ و بدون هیچ مداوایی بیش از ۶ ماه منو نگه میدارن.پس از مراجعه به منزل میبینم که اموالم از قبیل لباسشویی، جاروبرقی، طلا و پول مقدم خبری نیست و همه اظهار بی اطلاعی کردن و همینطور خونه رو هم فروختن وبا تهدید از من هم امضا گرفتن. بعد از کمپ افسردگی شدید گرفتم که بیش از یکسال مداوای من طول کشید،ضمنا نگهداری بیش از ۲۱روز ظاهرا قانونی نمیباشد،حال از شما بزرگواران طلب راهنمایی برای اثبات وکسب اموال و حقوق پایمال شده ام را دارم
قدردانی اندک منو پذیرا باشید
سپاسگذارم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام اظهارنظر به بررسی نیازدارد.

با سلام
در مورد مسئله مطرح شده ی شما ، نیاز به بررسی دقیق تری نسبت به مدارک و مستندات شما است

با درود . دوست گرامی مستندات شما نیاز به بررسی دارد

سلام دوست عزیز، از باب تهدید ، در صورتی که می توانستید اکراه را اثبات نمایید قادر می بودید آن امضا را پس بگیری، حالا که مدت زمان زیادی ازش سپری نیز شده
و اما راجع به ماترک و انحصار وراثت توضیحی ندادید که چه کردند و چه شد؟ آیا فقط همین خانه بود؟ وسایل خانه متعلق به کی بود؟ و خیلی از ابهامات دیگه مثلا اینکه چرا الان بعد از طی زمان طولانی به این فکر افتادید؟ چراکه همه این موارد از نظر قاضی رسیدگی کننده سوال مهم می باشد،
بحث مهمتر اینکه در آن برگه که امضا نمودید چه مطالبی قید شده؟
بنظرم با این اطلاعات اندک که مبذول فرمودید کور سوی امیدی باشه، لکن مطالعه و بررسی جمیع مدارک و اظهارات برای اعلام نظر ضروری است، موفق و موید

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد لذا به شما پیشنهاد می شود از بین متخصصین محترم از مشاوره تلفنی یا برخط استفاده نمایید.

اظهارنظر نیاز به بررسی بیشتر دارد.

با احترام برای اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی بیشتر اسناد و مدارک شماست