شکایت به دادگاه بدوی در مورد اعسار از مهریه چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۹۸ #94494

با سلام.من زوجه هستم که همسرم دادخواست طلاق دادند مهریه من 1000سکه میباشد همسرم محکوم به پرداخت 1000 سکه و اجرت المثل شدند که درخواست اعسار زدند ولی در جلسه اعسار شرکت نکردند و اعسار ایشان رد شد چند تا سوال دارم .1.اگر ایشان ظرف مدت 20 روز به رای دادگاه بدوی در دادگاه تجدید نظر شکایت کنند ایا برای من پیامکی در سامانه ثنا ارسال میشود که از اعتراض ایشان باخبر شوم.2.اگر اعتراض بزنند ایا اعتراض ایشان وارد هست با توجه به اینکه خودشان در جلسه شرکت نکردند؟3اگر شکایت زده شود و شاهد و مدارک جدید اورده شود حکم تجدید نظر به چه صورت است ایا فرضا اگر اعسار را بپذیرند تعداد پیش قسط و قسط را هم معین میکنند یا آن را به دادگاه بدوی محول میکنند؟ممنون میشم پاسخم را بدهید.

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

1. ممکن است تجدیدنظر خواهی ایشان ابلاغ به شما نشود لذا باید به صورت حضوری به شعبه مراجعه کنید.

2.بله

3.بله به دادگاه بدوی ارجاع میشود.