برای مهاجرت چجوری میتونم دخترم رو با خودم ببرم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۵۴۸ #94482216

سلام وقتتون بخیر
من یک دختر ۹ ساله دارم که وقتی ۱ ماهش پود پدرش فوت کرد
حضانت با من و قیومیت با پدربزرگش است

مشاوره حقوقی مهاجرت کاری
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
رضایت کتبی ولی قهری ضروری است .

با سلام
اذن پدر بزرگ به عنوان ولی قهری ایشان لازم است.

از ولی قهری ایشان اذن خروج اخذ کنید

با سلام
در حال حاضر پدربزرگ ولی قهری میباشد و جهت خروج از کشور اذن و اجازه ایشان لازم است. البته در صورت امتناع وی میتوانید با مراجعه به دادگاه اقدام کنید.

میتوانید جهت دریافت گواهی رشد اقدام نمایید، و اگر پدربزرگ ایشان رضایت ندارند از طریق دادگاه میبایست دادخواست مرتبط ثبت و شرایط و امکانات خودرا ذکر نمایید. جهت دریافت راهکاردقیقتر مشاوره تلفنی ثبت نمایید.

با سلام امضا و رضایت پدر بزرگ شرط است

امضای پدر بزرگ لازم است