میتونم جلو درب منزل واحدمون دوربین مداربسته به منظور حفظ امنیت قرار دهم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۲۲ #94481897

درود خدمت وکلا عزیز ما آپارتمانی شش واحدی هستیم ، که دو واحد در پایین حیاط به صورت زیرزمین هست و چهار واحد در ساختمان هست ، واحدهای داخل ساختمان به صورت تک واحدی میباشد ، لذا دو سوال داشتم :
۱- میتونم جلو درب منزل واحدمون دوربین مداربسته به منظور حفظ امنیت خودم و خانوادم به کار بزارم ؟
۲- به علاوه جلو درب منزلم میتونم از بالای سقف بالکنم به سمت حیاط دوربین مداربسته بزارم ؟
تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که تعرضی برای حقوق سایر افراد ایجاد نکند مشکلی وجود ندارد

با سلام خدمت شما کاربر گرامی
در رابطه با نصب دوربین در مشاعات مانند حیاط ساختمان، پارکینگ، راه پله و غیره … نیاز به تائید کتبی از اعضای, مجتمع ساختمان خواهد بود. در صورت تائید مجمع بر نصب دوربین مداربسته این نظر بر نظر منفرد ساکنین, ارجعیت خواهد داشت.

در صورت وجود مشکل در مسیر دریافت تائید مجمع اعضای ستائید مجمع اعضای ساختمان می توانند از طریق دریافت مجوز کتبی , ساختمان می توانند از طریق دریافت مجوز کتبی , اقدام به نصب دوربین در محیط های مشاعات کنند.

سلام
اگر دوربین به حریم خصوصی افراد تعرض نمی کند و در ملک خودتان نصب شود مانعی ندارد