درخواست مهریه بعد از مختومه کردن درخواست دفعه قبل، چگونه انجام شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳,۳۴۸ #94481551

سلام
من مهریه ام را پارسال اجرا گذاشتم در دادگاه و اموال شوهرم توقیف شد توسط دادگاه آن موقع منصرف شدم و پرونده مختومه شد
حالا دوباره میخواهم درخواست مطالبه مهریه ۱۵۰ سکه عنداالمطالبه کنم.
آیا مشکلی دارد از اجرای ثبت اقدام کنم؟
و اینکه کدام بهتر است که مهرم کامل و زودتر به دستم برسد با توقیف اموال مجدد شوهرم؟
دادگاه بهتر است یا اجرای ثبت؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر پرونده را مختومه نکرده باشید و دادخواستتان را مسترد ننموده باشید میتوانید پیگیر همان پرونده بشوید اگر رضایت داده باشید که مهریه نمیخواهید اکنون نمیتوانید مطالبه مهریه کنید . در غیر اینصورت میتوانید مجدد اقدام نمایید ابتدا از طریق اداره ثبت سپس از طریق دادگاه .

سلام
مشکلی ندارد از اجرای ثبت اقدام کنید
اجرا گذاشتن مهریه از طریق دادگاه بهتر است یا اجرای ثبت؟
جواب این است که هر کدام محاسن و معایبی دارند و بهتر است با عنایت به این که زوج مالی برای توقیف دارد یا خیر و وضع مالی که اطلاع دارید
این امکان وجود دارد که بخشی از مهریه از طریق اجرای ثبت و بخشی دیگر از طریق دادگاه مطالبه شود. به طور خلاصه می توان گفت که سرعت فرآیند توقیف مال از طریق دادخواست تامین خواسته در دادگاه سریعتر است ولی عیب آن وجود ۳/۵ درصد هزینه دادرسی ثبت دادخواست مطالبه مهریه است که با توجه به مقدار سکه مطالبه شده مبلغ قابل توجهی خواهد شد.
بدیهی است که اگر مهریه عندالمطالبه باشد و زوج مالی برای توقیف نداشته باشد بهتر است از طریق دادگاه دادخواست مطالبه مهریه تا ۱۱۰ سکه داده شود.

سلام وقت بخیر
با مراجعه به اجرای ثبت و اعلام دارایی های همسرتون می توانید اموال را توقیف نمایید و مهریه خود را مطالبه نمایید.

چنانچه در آن زمان نسبت به مهریه تان حکم صادر شده باشد امکان مطالبه مجدد وجود ندارد و در صورتعدم صدور حکم و استرداد دادخواست در حال حاضر باید از اجرائیات ثبت برای مطالبه مهریه اقدام نمایید که ابتدا باید از دفترخانه ای که ازدواج تان را ثبت کرده است اجرائیه بگیرید.