چه راهکارهایی برای اثبات بی گناهی و مختومه شدن پرونده وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۸۰ #94459203

به نام خدا
با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم
بنده در برج ۹ پارسال در کانال استخدامی با ۲۰ فروشگاه تلگرامی فعالیت میکنند آشنا شدم.این کانال در بحث حسابدار فاکتور نویس و مشارکت خرید نیرو استخدام میکرد و میکند. با ادمین کانال چت کرده و در قسمت مشارکت امور خرید با ادمین کانال گفتگو چت کردم و ایشان یک سایت صرافی بهمراه آموزش بمن دادند و گفتند ۲عدد کارت در این سایت به نام خودتان ثبت میکنید و بعد گفتند بعد ازآنکه مبالغ را برایتان واریز کردیم شما برای ما ارز دیجیتال تتر خریداری کرده و به آدرس کیف پولی که ما به شما میدهیم واریز میکنید بعد از یک هفته فعالیت ناگهان حساب بنده مسدود شد و شکایت های متعدد بعنوان اتهام تحصیل مال نامشروع و کلاهبرداری اینترنتی در بعضی شهرها علیه من و کسانی که حسابدار و فاکتورنویس این شرکت بودند صورت گرفت.بنده بعدازاینکه ۲پرونده به محل نیابت مکان ما آمد و بنده دفاعیه ای که چتها و تصاویر مربوط به خرید ارز را به ۲دادسرا دادم.آنها از من ضامن فیش حقوقی خواستند که ارائه دادم و این ۲نمونه شکایت مشابه بود با اینحال بازهم شکایات ادامه دارد.بنده در این موضوع هیچگونه سؤ نیت نداشتم و اصلا هیچ اطلاعی در رابطه با خرید و فروش اجناس بین مشتری و حسابدار نبودم.بنده در منطقه خود آبرومندم و هیچگونه سؤپیشینه ای ندارم.واینکه اطلاع ازینکه پول را قبل از تحویل کالا از مشتری دریافت میکنند نبودم. چه راهکارهایی برای اثبات بی گناهی و مختومه شدن پرونده وجود دارد؟متشکر

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است مدارک و مستندات شما بررسی شود

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بهتر از مدارک و مستندات را به رویت متخصص مجرب برسانید .

سلام جهت اظهارنظر بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد

با سلام، تمام اسناد و مدارک بی گناهی خود را باید ارئه دهید

بااحترام
باید بادقت بیشترو تحقیقات بهتر استخدام میشدید باید هر انچه را بیان کردید اثبات نمایید

با سلام و ارادت ...البته باید در مورد اسناد و موارد مطروحه تمام مستندات خود را به قاضی ارایه دهید

بنام خدا،اظهارنظر مستلزم بررسی بیشتر مدارک و مستندات است.