می خواهیم فرزندی را از خانواده ای به فرزندخواندگی قبول کنیم از چه طریقی باید اقدام کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۱۶ #94454243

سلام خسته نباشید سوالی در مورد فرزند خواندگی داشتم.من و همسرم ۶سال بچه دار نمیشیم و الان میخوایم بچه به فرزند خواندگی بگیریم.خانواده ای هستن که توان نگهداری بچه رو ندارن و ما میخوایم بچه رو به عنوان فرزند خوانده بگیریم.چه اقدامی باید انجام بدیم و اینکه این خانواده نمیخواهند که در دادگاه حضور داشته باشند و اسمی از آنان برده شود.آیا در این صورت امکان فرزند خواندگی وجود دارد؟و اگر قبول کردند که در دادگاه حاضر شوند باید چه کاری انجام داد و درخواست فرزند خواندگی به کی بدهیم؟ممنون

مشاوره حقوقی فرزند خواندگی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید برای این کار به بهزیستی مراجعه کنید و شرایط خود و تمکن مالی تان را اعلام کنید . و همه مواردی که بهزیستی در خصوص فرزندخواندگی به شما اعلام می گردد را مهیا کنید .