آیا زوال بکارت در دوران دوستی توسط پدر قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۷۰۶ #94450

با سلام و خسته نباشید
تو دوران دوستی پرده بکارت دختر از بین رفته با رضایت خودش .الان میخوایم عقد کنیم پدر مادر دختر اجازه نمیدن میخواستم بدونم چجوری عقد کنیم ..و اگر پدر دختر شکایت کنه حکم من چیه(دختر زیر ۱۸ سال)

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نیازی به اجازه پدر نیست و مشروع یا نامشروع بودن دخول تاثیری در سقوط ولایت پدر ندارد

در صورت شکایت ایشان قادر به اثبات این موضوع نخواهند بود. لذا به دلیل اینکه زیر 18 سال هستند حتما باید اجازه پدر وجود داشته باشد به دلیل اینکه هم تحت ولایت ایشان هستند و هم ازدواج اول ایشان است.