انحصار وراثت در صورت فوت ورثه جدید باید گرفته شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۸۷۱ #94446776

با عرض سلام
آیا ملکی که قبلا انحصار شده باشد اما سند به نام وراث نخورده باشد، در صورت فوت یکی از وراث میشه با برگه ی انحصار وراثت به وراث جدید انحصار کرد؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام - جهت ورثه ایی که فوت شده انحصار وراثت گرفته میشود وهمراه با انحصار وراثت قبلی تقدیم دادگاه میگردد .

سلام با فوت یکی از ورثه که نامشان در گواهی انحصار وراثت ذکرشده نیازی به گرفتن انحصار وراثت جدید نیست و فقط باید برای فرد فوت شده انحصار وراثت گرفته شود و هر دو انحصار وراثت ضمیمه دادخواست شود.

سلام باید برای متوفی جدید هم انحصار وراثت انجام شود سپس در صورت عدم توافق وراث ، درخواست تقسیم ترکه مطرح شود .

بله زیرا وراث تغییر کرده اند و باید وراث جدید مشخص شوند

بله مجددا برای شخص فوت شده باید گواهی انحصار وراثت بگیرید.