تحصیل مال نامشروع ضمن صدور حکم به تعزیر درجه شش چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۸۴۳ #94413458

با سلام-حکم داداه بدوی یکسال حبس تعزیری درجه شش تحصیل مال نامشروع صادر شده-و بنده رضایت شاکی خصوصی راهم گرفتم و در پرونده درج شده.در تجدید نظر چقد احتمال دارد که زندان نرم و عدم سوپیشینه برام شامل میشه؟باتشکر

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت اخذ رضایت شاکی خصوصی وباتوجه به قانون گاهش جرائم تعزیری در مجازات شما تخفیف خواهن داد

باسلام
تغییر در حکم بستگی به شرایط پرونده دارد و یک سال حبس سوپیشینه کیفری موثر محسوب نمیشود