آیا استشهاد محلی قرینه هست؛ اگه هست پس چرا دلیل وقوع جرم محسوب می شود؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۰۷ #94406258

با سلام من خوندم که استشاهد محلی قرینه هست چطور همکاران شما میگن جز دلایل وقوع جرم هست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود شهادت شهود از ادله اثبات دعوی محسوب می گردد.

ادعا با شهادت شهود اثبات میشود و جزو ادله است

این امر از امارات است و می تواند از عوامل اثبات کننده ادعا باشد

شهادت شهود جزو ادله اثبات جرم می باشد.

با سلام
شهادت شهود ادله اثبات جرم است و استشهادیه اماره ایست بر شهادت چون شهادت شهود دارای شرایطی است

خیر قرینه نیست بلکه از ادله اثبات دعوا محسوب می شود

شاهد و استشهادیه در صورت داشتن شرایط شهادت از ادله اثبات جرم خواهد بود.