تقاضای فروش ملک مشاع یا تقسیم ترکه نمایم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۷۶ #94399238

سلام . ما ترک مرحوم پدرم با توجه به قانون انصار وراثت بین وراث تقسیم گردیده است و برای همه وراث سند مالکیت رسمی صادر گردیده است . با توجه به اینکه تمامی املاک به صورت مشاعی می باشد اینجانب تقاضای صدور دستور فروش ملک مشاع را برای یکی از املاک به دادگاه ارائه کردم که یک دانگ آن به نام من بود . ولی دادگاه تقاضای من را رد دادخواست داده بود و استدلال آورده بود که چون املاک مورروثی هستند باید تقاضای تقسیم ترکه و در صورت عدم تقسیم فروش و تقسیم وجه آن را بدهم . من به دادگاه تجدید نظر اعتراض هم زدم ولی اصلا ورود نکردند و گفتند که رای دادگاه بدوی مورد تایید است . سوال من این است که با توجه به اینکه کل ماترک به وراث منتقل شده و سند رسمی صادر گردیده است و از ماترک خارج گردیده است دادخواست من برای صدور دستور ملک مشاع صحیح بوده است یا باید دادخواست تقسیم ترکه بدهم ... با توجه به اینکه دیگر ماترک نمانده و همگی منتقل شده است ... ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواست تقسیم ترکه تنظیم و ثبت بفرمایید

با سلام
دادخواست تقسیم ترکه را تنظیم و مطرح کنید

با سلام،دادخواست تقسیم ترکه دهیدچرا که در سندی که گرفتید هنوز مال حالت اشاعه دارد و سند مشاعی است مگر اینکه ابتدا از طریق ثبت اقدام به افراز و صورت عدم افراز دستور فروش از طریق دادگاه بگیرید.

با سلام
دادخواست افرز ملک مشاع ودر صورت تعذر فرو شرا باید ثبت شود

سلام
اگر اسناد به اسم وراث تنظیم شده، پس تقسیم ترکه انجام شده فقط افراز انجام نشده است. شما باید دادخواست افراز و در صورت عدم افراز تقاضای فروش ارائه دهید. افراز با تقسیم متفاوت است.

باسلام شما می توانید دادخواست تقسیم ترکه مطرح نمایید.

باسلام و احترام

ملک مشاعی از ماترک خارج نشده است باید دادخواست تقسیم ترکه دهید