فروش ارز دیجیتال در سایت خارجی مجازات دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۴۰ #94395

با سلام و خسته نباشید
حدود یک ماه پیش در سایت localbitcoins,بیت کوین برای فروش قرار دادم.فردی که در سایت ایمیل و شماره موبایلش تایید شده بود بهم درخواست خرید داد از اون جهت که مورد تایید سایت بود خرید رو تایید کردم اول درخواست ۳ میلیون داد بهش شماره کارت دادم و وجه رو پرداخت کرد دوباره درخواست ۲ میلیون داد و معامله کردیم تا آخر که جمعا ۷ میلیون ۸۰۰ هزار شد.فردا صبح از طرف فرد ناشناسی با من تماس گرفته شد که حسابم هک شده و پول اومده به حساب شما و پول رو برگردون منم اعتنا نکردم فردای اون روز حساب من رو پلیس فتای هرمزگان به مبلغ ۱ میلیون مسدود کرد ماجرا رو که جویا شدم تا طرف راست میگفته و حسابش هک شده.وقتی از طرف پلیس فتا باهام تماس گرفتن منم از ترس و اینکه نمیدونستم بیت کوین غیرقانونی هست یا نه،گفتم شخصی ازم پوشاک خریده و برام انتقال داده منم جنس رو بهش دادم و هیچ مدرکی ازش ندارم(فروشگاه عمده فروشی پوشاک دارم بوشهر)حالا بعد از یک ماه دو نفر دیگه هم پیدا شده یه ۷۰۰ تومن بوشهر و یه ۲ میلیون امیدیه که آگاهی امیدیه حساب من رو کامل مسدود کرد دیگه.
حالا سوالم اینجاست
۱_با توجه به اینکه نمیدونستم کارم غیرقانونی هست یا نه و تمام سایت های فروش بیت کوین در ایران فعال است و فقط بانک مرکزی فروش رو برای صرافی هاو بانک ها غیر قانونی کرده باید راستشو بگم یا نه؟
۲_اگر هکر پیدا نشه من باید پول رو بدم؟
۳_اون چند نفری که هنوز متوجه نشدن چه میشه؟
۴_اگر مجرمم چه مجازاتی برام میبرن؟
۵_من هم باید شکایت کنم؟با توجه به اینکه هیچ مدرکی از طرف مقابلم ندارم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

1.بله پیشنهاد میشود که حقیقت را بازگو کنید.

2. علی الاصول ابتدا شما باید پرداخت کنید.

3. هر زمان شکایت کنند باید پاسخگو باشید.

4.رد مال و حبس و جزای نقدی.

5. اگر مدرک نداشته باشد قرار منع تعقیب صادر میشود.