پرونده به شواری حل اختلاف ارجاع شده چرا؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۸۹ #94394882

سگ قلاده دار در پارک به پسرم حمله کرده و شدت جراحات زیاد است اما پرونده به شورای حل اختلاف ارجاع شده که موضوع فقط دیه نیست آیا این موضوع روند صحیح قانونی است

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرونده صرفا اول جهت صلح وسازش به شورای حل اختلاف میرود

با سلام
پرونده شما جهت صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارسال شده است و در صورت عدم صلح و سازش بین طرفین دعوی ، پرونده به دادسرا ارجاع خواهد شد

با سلام
پرونده جهت صلح و سازش به شورا ارجاع شده است و در صورت عدم حصول سازش به مرجع صلاحیت دار ارسال میشود.

درود
ابتدا به شورای حل اختلاف جهت صلح و سازش ارسال میشود سپس در صورت عدم سازش به دادسرا و دادگاه ارجاع خواهد شد.

باسلام.بدوا جهت سازش به شورای حل اختلاف ارجاع میشه درصورت عدم سازش پرونده در دادگاه رسیدگی میشه

احتمالا به منظورایجاد صلح وسازش به شورا ارسال شده

سلام رویه ارجاع پرونده ها در دادگاهها بدینگونه است که ابتدا جهت صلح و سازش پرونده مطروحه به شورا ارجاع میگردد و در صورت عدم سازش به دادسرا و دادگاه ارجاع خواهد شد.

س