ایا آقا میتواند به دلیل پنهان کاری و عیب پوشی شکایت و درخواست طلاق کند؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۵۹۵ #94390156

سلام
دختر خانمی از طریق برادرش به اقایی برای ازدواج معرفی شده است . باتوجه به جو سنتی خانواده آقا ، درمدت کوتاهی ازدواج انجام شد . حین معاینات پزشکی آقا ۳ بار درمورد داشتن هررر نوع مشکل پزشکی از خانم سوال کرده و خانم و خانواده اش هر ۳ بار گفته اند که خانم هیچ مشکلی ندارد .
حال در زندگی مشترک معلوم شده است که صورت خانم به دلیل اختلالات هورمونی ریش دارد و هر روز با تیغ صورت را اصلاح کرده است و صورت خانم پینه پینه است و در مدت کوتاه نامزدی آن را پنهان کرده است . زوج جهت رفع مشکل چندین جلسه در مطب متخصص پوست برای لیزر موها و درمان زوجه هزینه کرده اما نتیجه ای نداشته است. ضمنا خواهر زاده زوجه نیز که همین ریش ها را دارد صاحب فرزند نمیشود (البته تاکنون از این خانم تست باروری گرفته نشده است.)

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
امکان فسخ برای زوج وجود دارد

با درود امکان فسخ نکاح وقت وجود دارد در صورت عدم آگاهی

بادرودوسلام برای شما خیارتدلیس می باشد.

با سلام . در صورت اثبات بی اطلاعی زوج از این موضوع امکان فسخ وجود دارد .

باسلام
در صورت اثبات،نکاح قابل فسخ میباشد
باتوجه به فوریت فسخ بهتر است زودتر اقدام گردد

با سلام
بله نکاح در این صورت کاملا فسخ است . اما بهتر است برای مستحکم گرفتن کار خودتان نظریه پزشک متخصص را هم که مورد تایید دادگاه می باشد داشته باشید.

باسلام بعیداست یک یا چند موی زائد باعث فسخ نکاح شود.