چگونه اقدام کنم تا برادرم را از مغازه بیرون کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۷ #94389805

که ملک بدون سندی دارم که سال ۷۹ مغازه ای را در آن ساختم. در آن مغازه با برادرم شراکتی کار آزاد می‌کردم. کار از من و ابزار و وسایل از برادرم بود. برای بستن قرارداد با مشتری معمولا برادرم برگه ای سفید امضا از من می‌گرفت و در آن برگه متن قرارداد های کاری نوشته می‌شد. در یکی ازین برگه برادرم با خط کس دیگری مدعی شد که مغازه ام را به برادرم بخشیده ام و ضمنا متن به خط بنده است. تعدادی افراد که اصلا در آن زمان حضور نداشتن و به سبب ازدواج پسر برادرم فامیلیت ایجاد شد زیر آن برگه را به عنوان شاهد امضا کرده اند. در دادگاه کارشناسی و خط شناسی اعلام شد که برگه سفید امضا بوده و خودکار امضا کنندگان و زمان امضاها با هم متفاوت است و برگه جعل میباشد. اما دادگاه برگه را فاقد اعتبار نکرد. حدود ۱۱ سال است برادرم در آن مغازه حضور دارد و حتی یکی از شاهدین به اینجانب اعلام کرده که در دادگاه حضور پیدا می‌کند و شهادت می‌دهد که به دروغ امضا کرده بود و شهادت را از برگه برمی‌دارد و شهادت می‌دهد که مغازه حق بنده است.
سوال بنده این است چگونه اقدام کنم تا هم برادرم را از مغازه بیرون کنم؟
و هم اجرت المثل این چند سال را دریافت کنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام چنانچه جعلیت سندی اثبات شده بایستی ابطال سند یاد شده را ابتدا به دلیل جعلیت موضوع دادخواست قراردهید و حتی میتوانید نسبت به جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کیفری کنید. و همزمان با دخواست حقوقی ابطال میتوانید اجرت المثل ایامی که مغازه از تصرف شما خارج شده را خواستار گردید.

بایستی مدارکتان بررسی شود

بله خوب اگز دوشهود از ان امضا کنندگان باشد کارشما با ادله اثبات میشه ولی اگر کارشناس گفته جعلی است پس حکم دادگاه چی بود؟ودرصورت اثبات حق قانونا اجرت المثل هم تعلق می گیرد .

سلام.با فقدان اعتبار شهادت شهود میتوانید به اتهام سواستفاده از سفید امضا از ایشان شکایت کنید و سپس مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را خواستار شوید