میتوانم حبسم را به جریمه تبدیل کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۷۲ #94358273

سلام خسته نباشید بنده محکوم شدم به جرم مشروب

مشاوره حقوقی شرب خمر
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
اگر سابقه کیفری نداشته باشید برای بار اول با داشتن جمیع شرایط استفاده از تخفیف و تبدیل مجازات، می توانید تقاضای تبدیل مجازات خود به مجازاتهای جایگزین حبس درخواست نمائید..
موفق باشید..

باسلام
اگر بار اول باشد و سابقه کیفری نداشته باشید و نیز شرایط تخفیف را داشته باشید میتوانید درخواست تخفیف ارایه نمایید

درخواست مجازات جایگزین حبس کنید.

تبدیل حبس به جزای نقدی وابسته نوع جرم و میزان مجازات آن دارد در جرایمی عمدی که مجازت آن هاحداکثر تا ۳ ماه حبس است جایگزین حبس اجباری است و در جرایم عمدی که مجازات آن نود و یک روز تا شش ماه حبس است اصولا به جایگزین حبس تبدیل می شود مگر فرد سابقه کیفری به جرایم ماده ۶۶ ق م ا داشته باشد و در جرایمی که حداکثر مجازات قانونی آن ها بیش از شش ماه تا یک سال است قاضی می تواند جایگزین حبس بدهد مگر سابقه کیفری به جرایم ماده ۶۷ ق م ا را داشته باشد در ضمن در جرایم غیر عمدی جایگزین حبس الزامی است مگر این که مجازات بیش از ۲ سال حبس باشد که در این صورت اختیاری می شود

سلام و درود، در صورت داشتن شرایط تخفیف ممکن است درخواست مجازات های جایگزین حبس را نمود؛ موفق باشید.