بدلیل معذور بودن از رفتن به دادگاه چه کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۰۸ #94346391

سلام وقت بخیر من برام دادخواست استرداد جهیزیه اومده و ۳۰ باید برم دادگاه جلسه اول ولی الان شهر دیگه ای هستم و کارم گیر کرده چجوری باید اعلام کنم زمان جلسه بندازم یکم دیرتر ؟

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلان لایحه تعذر از حضور ارسال نمائید و لی بهتر اینکه برای جلسه دادگاه حضور پیدا کنید

با سلام اگر عذر موجه دارید میتوانید طی یک لایحه ارسال کنید

از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به ارسال لایحه نمایید.

باسلام و احترام
با ارسال لایحه از طریق دفتر خدمات قضایی یا معرفی وکیل دادگستری قابل حل است.

تاخیر جلسه باید با موافقت طرفین باشد وکیل بگیرید یا لایحه بفرستید

سلام میتوانید به دفترخدمات قضایی بروید و دادخواست تجدیدجلسه را همراه با دلیل بدهید،

با احترام طی لایحه ایی علت عدم حضور خود را ذکر کنید و به شعبه ارسال کنید. می‌توانید در صورت معذور بودن از حضور هم وکیل بگیرید