ایا میشه تحت عنوان غبن فاحش از طرف مقابل شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۸۱ #94345038

درود
پدرم قطعه ای زمین در شهرستان اردبیل به برادر زاده هایش سال ۹۹ فروخته و بعد از معامله متوجه شده ارزش زمین حداقل ۵ برابر مبلغ مورد معامله بوده و مبلغ معامله به صورت چک به تاریخ مرداد امسال بهش واگذار شده و چک رو به دلیل اینکه متوجه شده کلاه سرش رفته برداشت نکرده .
و دو اینکه میشه شکایت رو از تهران برای اردبیل ارسال کرد از طریق دفتر خدمات یا بایست بریم خود اردبیل ؟ ممنون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مدت اعمال خیار غبن از زمان آگاهی پیدا کردن به صورت فوری است.با توجه به اینکه مدت زیادی از اطلاع شما گذشته امکان استفاده از این خیار وجود ندارد.

اعمال خیار غبن به فوریت میباشد.

با سلام
خیار غبن فوری است

با درود خیار غبن فوری است

سلام وقت بخیر
اعمال خیار فوری میباشد.

با سلام خیر اعمال حق فسخ فوری است.

بادرودوسلام خیارغبن فوری می باشد.