ثبت نام در سامانه ثنا برای شخص کارمند اجباری است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۸۲ #94321792

اگر شخصی بخواهد بعنوان ضامن متهم به دادگاه مراجعه کند.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام به ثبت نام اقدام نمایید.

باسلام
ثبت نام درسامانه ثنابرای کلیه اشخاصی که به نحوی دخیل درپرونده می باشنداعم از شاکی،متهم،شهود، کفیل ووثیقه گذار الزامی می باشدچراکه درحال حاضر ارسال ابلاغیه هاازطریق سامانه ثناصورت می پذیرد.

بنام خدا،ثبت نام در سامانه ثنا برای افرادی که در دادگاه پرونده دارند یا پرونده به نوعی به آنها مرتبط است اجباری است.

با سلام بله ثبت نام در سامانه ثنا برای کلیه افرادی که به دادگاه و مراجع قضایی مراجعه می نمایند از جمله ضامن و وثیقه گذار الزامی می باشد چون ابلاغ ها از طریق این سامانه صورت میگیرد.

بلی باید ثبت نام بفرمایید

باسلام بله کفیل یا وثیقه گذار بایستی در سامانه ابلاغ قضایی ثبت نام نماید.

بله باید ثبت ثنا داشته باشد