در کل پلیس فتا یا هر پلیس و دادگاه امکان دسترسی به متن و جزییات مکالمات در شبکه های اجتماعی را دارند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۸۷ #94305107

سلام وقت بخیر
آیا امکان این وجود دارد شخصی که اطلاعاتی باشد بتواند به متن پیامک ها و شنود تلفن ها دست پیدا کند؟ به متن و مکالمات و وویس ها یا ویدیو کال و وویس کال های رد و بدل شده در فضای مجازی دایرکت اینستاگرام واتس آپ و تلگرام میتواند دست پیدا کند؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله
پلیس فتا هر نوع اطلاعات مخابراتی دارد

سلام و درود. وقت بخیر.
با توجه به اینکه سرورهای اینستاگرام، واتساپ و تلگرام در خارج از ایران قرار دارد، امکان پرینت مکالمات و چت ها در حالت عادی برای هیچ مرجعی وجود ندارد.

بخصوص واتساپ که از رمزنگاری مخصوص بین افراد استفاده می کند.

صرفا در صورت انجام عملیات های فنی (ه.ک) دسترسی به جزییات مکالمات این اپلیکیشن ها امکان پذیر است.

موفق و پیروز باشید.

باسلام
در صورت مسایل امنیتی و ضرورت و صلاحدید ،هر اقدامی ممکن خواهد بود

سلام.برای پلیس فتا هر چیزی امکانپذیر است.