آیا فیش حقوقی را دادگاه قبول میکند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۱۳۰ #94304365

سلام
اگر یکبار درخواست اعسار بدیم ولی دیگه پیگیرش نباشیم ، و بعد حکم جلب بیاد میشه دوباره درخواست اعسار داد و زندان نرفت؟
یا اگر هم هم زندان برن میشه با " فیش حقوقی بیمه بازنشستگی " که برای بستگان نزدیک هست تا زمانی که درخواست اعسار دوباره بررسی بشه شخص رو آزاد کرد؟
ممنون میشم جواب بدین مخصوصا فیش حقوقی رو ، آیا مورد قبول هست " فیش حقوقی بیمه بازنشستگی"

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
با ارائه فیش حقوقی معتبر (بازنشستگی) اگر قاضی مانعی نبیند بله طرف آزاد میگردد.

میتوانید مجدد درخواست اعسار دهید و اینکه با فیش حقوقی یا ضمانت مناسب زندان نروید بستگی به نظر قاضی دارد .

با سلام، چنانچه حکم جلب بعد از اعسار صادر شده است و شخص محکوم جلب شود ، با طرح مجدد اعسار آزاد نمی شود ، ولی با فیش حقوقی معتبر و یا وثیقه ملکی متناسب با مبلغ بدهی با توجه به قانون محکومیت های مالی، برای مدت موقت میتواند آزاد شود