آیا حق با بنده هست یا طرف مفابلم که بی علت فحش ناموسی بهم داده؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۷۶ #94298097

با سلام من توی یک گروه واتس اپ با یک نفر شوخی میکردم و در این میان یکی میاد و فحش ناموسی بهم میده بعد این طرفی که بهم فحش داده یک معتاده من بهش گفتم معتاد کثیف بار آخرت باشه فحش میدی الان یه دنده شده که شکایتت رو میکنم که به من گفتی معتاد کثیف

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام هردو مرتکب جرم و قابل مجازات می باشید.

حق با هر دوی شماست!
چرا ماه هر دو به یکدیگر توهین نموده و هر دو امکان شکایت به همین اتهام را دارید.

اگر توهین کرده شکایت کنید،عبارت فحش ناموسی اگر مشمول قدف باشد مستوجب شلاق حدیست لیکن توهین عادی جزای نقدی دارد،البته کلمات شما نیز توهین آمیز هست و قابل شکایت...

با احترام
زمان دادگاه شما می توانید بگویید معتاد فقط کسی نیست که مواد مخدر مصرف می نماید معتاد به فوتبال معتاد به بازی شطرنج و معتاد به و غیره

می توانید تحت عنوان توهین،فحاشی شکایت نمایید
مطابق ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی،توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه و یا پنجاه هزار‌ تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود

باسلام
شما هم شکایت با عنوان فحاشی مطرح نمایید
در صورت اثبات برای ایشان مشمول حد قذف و شلاق خواهد داشت
برای شما نیز ممکن است جزای نقدی در نظر گرفته شود

با سلام
البته که هر دو رفتار دارای مجازات است ولی اگر فحاشی و توهین باشد از جرایم قابل گذشت بوده و با رضایت شاکی تعقیب متوقف می گردد وگرنه هردو طرف حسب مورد به جزای نقدی یا شلاق محکوم خواهید شد.
مؤید باشید