آیا امکان انحصار ارث، تنها به فرزند وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۹۲ #94296259

سلام، مادری هستم که می‌خواهم تا زمانی که در قید حیات هستم، اموالم در اختیار خودم باشد، و پس از فوت شدن، ارثیه‌ام فقط به پسرم (و نه همسر) واگذار شود.
آیا این موضوع به لحاظ حقوقی امکان‌پذیر است؟ و در صورت مثبت بودن پاسخ، به چه صورت؟
با سپاس پیشین.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
با تنظیم صلح عمری ممکن است

درود
میتوانید اموال مورد نظر را به نام فرزندتان صلح عمری نمایید .

با سلام
صلح عمری انجام‌دهید

با سلام.
میتوانید از ظرفیت های قانونی صلح عمری استفاده کنید.

سلام این امکان وجود دارد.شما میتونید اموال خود را به ایشون صلح عمری کنید.

می توانید اموال خویش را صلح عمری نمایید

باه شما باید اموال خود را صلح عمری کنید و این امکان وجود دارد.