حق فرزندان و مادرم از زندگی و اموال شوهر خود چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۹ #94285779

با سلام خدمت شما
مادرم بعد از ۲۰ سال زندگی با پدرم تمام سختی هایی که کشیده بطور مثال با حالت مست به خانه آمده و همسایه ها مشاهده کردند، و وسایل خانه را شکستند حالا بدون هیچ دلیلی قصد طلاق مادرم را دارد,خواستم بدونم حق فرزندان و مادرم از زندگی و اموال شوهر خود چگونه است؟؟و اینکه آیا برای طلاق بدون دلیل باید رضایت مادرم جلب شود؟؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زوج برای طلاق نیازی به رضایت زوجه ندارد ولی باید کلیه حق و حقوق مالی وی را تعیین تکلیف کند . مادر شما میتواند علاوه بر مهریه نسبت به نفقه های معوقه ، اجرت المثل و نحله ادعا داشته و طرح دعوی نماید .