با اینکه مدرکی ندارم چطوری میتونم ثابت کنم که اینجا کار میکردم و حق و حقوقم را بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۹۳ #94280604

سلام و عرض ادب
من از سال ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۹ به مدت ۱۳ سال در کمیته امداد مشغول فعالیت بودم و همانند یک نیروی رسمی فعالانه در تمامی واحدها اشتغال داشته ام تجربه کاری بنده آنقدر ملموس محسوس و مدبرانه بوده که در تمامی واحدها همگان بدان اذعان دارند اما دریغ و درد که هیچ بیمه و حقوقی( که در این مدت ۱۳ سال حقوق بنده ماهیانه کمتر از صدهزارتومن بوده و به نوعی مجانی کار کرده ام و خدا شاهده که این مبلغ هزینه ایاب و ذهاب من نمیشد) نداشتم به امید این که یک روز کارم درست شده و قراردادی می شوم. و هر بار که با مسئولین در رابطه با کارم صحبت می کردم به من میگفتن بیا و چون شما شناخته شده ای و امتحان خودتو پس دادی با بازنشسته شدن همکاران انشاالله کار شما هم درست خواهد شد ادامه دادم و چون رشته تحصیلی من جغرافیا بود و رشتم غیرمرتبط بود یکی دوبار به رشته تحصیلی من ایراد گرفتن در حالیکه افرادی همانند من در ادارات کمیته امداد شهرستان های دیگر با سابقه کاری به مراتب کمتر و غیرمرتبط بودن رشته تحصیلی قراردادی شده اند ولی من هنوز... و حتی یکبار هم که در رابطه با قراردادی شدنم به مدیر کل استان نامه زدم مشاور ایشون با من تماس گرفتن و گفتن نامتونو که خوندم خیلی ناراحت شدم و چقدر به شما ظلم شده و مرتبط بودن رشته کنسل شده ولی باز هم کسی رو نداشتم که از حقم دفاع کند. همون سال اول یک فرم همکاری نیروی افتخاری را پر کرده و امضا کرده ام البته هر کسی هم به عنوان نیروی افتخاری می آمد برا چند ماه بود و بعد بهش میگفتن نیا ولی به خاطر اینکه کار من خوب بود و ازم راضی بودن تا الان کار کردم تااینکه چند ماه پیش نامه ای به نظارت و بازرسی کل کشور زدم ولی چون هیچ سند و مدرکی نداشتم به نتیجه نرسیدم و چون من فرزند مددجو بودم همین مبلغ ناچیزی که میگرفتم به حساب مادرم که سرپرست بودن واریز میشد و من حتی پرینت گرفتن دستمزدمم ندارم و اوایل چون کارها به صورت دستی انجام میشد تمام پرونده ها را من تکمیل کرده و امضا را مسئول واحد میزدنند و بعد هم که کارها سیستمی شد تمام کارها را من انجام میدادم و همکاری که استان نشستن از کجا می فهمیدن که کارهارو چه کسی انجام میدهد و چند ماهی است که طرح جهادگران کارآفرین در کمیته امداد مطرح شده و من درآزمون ورودی شرکت کرده و پذیرفته شدم و شرایط کاری به این صورت بود چون شما نیروی جهادگر هستین کارتون بدون دستمزد و فی سبیل الله و ادعای استخدامی هم نباید داشته باشین و ماهیانه فقط ۱۸۰ هزارتومان هزینه ایاب و ذهاب دریافت می کنین یعنی این راهی که من از ۱۳ سال پیش دارم میرم دوباره از اول شروع کنم و قبول نکردم و از آنجایی که در حق اینجانب اجحاف گردیده که نه حقوقی میگرفتم و نه کارم درست شده و وقت، عمر، جوانی ، هزینه های مالی فراوان را در راستای خدمت به محرومین عزیز گذاشته ام و همکاران محترم، مددجوهای تحت حمایت کمیته مطلع می باشند که این حقیر صادقانه وارد این عرصه شده و انتظاری به جز خدمت در این نهاد را نداشته ام و پرونده های اداری که به خط اینجانب تنطیم شده قابل انکار نیست من از شما وکیل محترم خواهش می کنم منو راهنمایی کنین که با اینکه مدرکی ندارم چطوری میتونم ثابت کنم که اینجا کار میکردم و حق و حقوقم را بگیرم. با تشکر

شماره موبایل: -----------------

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به اداره کار مراجعه کنید.

با سلام،از طریق اداره کار با مستندات و شهادت شهود اقدام نمایید.

با سلام
از طریق اداره کار اقدام کنید

میتوانید دادخواست خود را در اداره کار ثبت کنید.

امکان مطالبه حقوق و مزایا از طریق اداره کار وجود دارد.

باسلام
شما می توانید مطالبات خودرا ازطریق اداره کار پیگیری نمایید.

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید