میتونم از این قضیه به عنوان اهرم فشار استفاده کنم برای مهریه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۵۵۴ #94280012

با سلام و وقت بخیر بنده از بعد زمان عقد متوجه شدم همسرم تلفنی با شخص دیگه ای در اراتباطه با اس ام اس. الان درگیر کارهای طلاق هستیم میتونم از این قضیه به عنوان اهرم فشار استفاده کنم برای مهریه ؟ سیم کارت به اسم خودشون نیست به اسم دایی همسرم هست. یک سال هم میگذره از این قضیه تقریبا تا آذرماه سال قبل مطمئنم با هم در ارتباط بودند.

مشاوره حقوقی خانواده
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر اثبات رابطه ایشان موجب اسقاط مهریه نمیشود

درود
پرداخت مهریه پابرجاست و رابطه نامشروع در صورت اثبات مجازات مربوط به خود را دارد

باسلام هرگونه رابطه باعث سلب حقوق مالی و مهریه نخواهد بود و ملزم به پرداخت خواهید شد.

درود
درصورت اجرای صیغه طلاق زوج مکلف به پرداخت حقوق مالی از جمله مهریه زوجه می باشد

سلام .این دو موضوع باهم مرتبط نیست .با اثبات رابطه نامشروع غیر زنا مجازات شلاق در نظر گرفته میشود اینکه این مجازات و تبعات آن اهرم فشار باشد یا نه قابل پیش بینی نیست

اینکه عنوان کردن این مورد و فارغ از اثبات شدن یانشدن رابطه نامشروع، چه میزان برای همسر شما حائز اهمیت باشد را کسی نمیداند چه بسا عنوان این مورد باعث شود مهریه را بپردازند و یا خیر . اما از منظر قانون هیچ ارتباطی با موضوع مهریه ندارد .

باسلام

صرف ارتباط تلفنی رابطه نامشروع اثبات نمیشود شما به ادله قوی تری برای اثبات آن نیازمند هستین صرف ادعا کافی نیست

و اینکه ارتباطی به مهریه ندارد و دره صورت مهریه به زوجه تعلق میگیرد.