آیا امکان اضافه کردن واحد پارکینگ به آپارتمان مسکونی وجود دارید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۰۱ #94271095

باسلام بنده یک واحداز آپارتمان ۱۷ واحدی را درسال ۹۰ خریداری کردم که تعداد پارکینگ آن ۱۲ عدد است و ملک بنده فاقد پارکینگ میباشد فضای حیاط آپارتمان قابلیت ساخت ۳ عدد پارکینگ اضافی را دارد.
آیا این کار را بصورت قانونی می توان انجام داد؟بطوریکه پارکینگ در سند قید شود(اضافه شود).
چه شرایطی دارد؟
از چه سازمانی باید مجوز گرفت یا پیگیریهای لازم را بعمل آورد؟
آیا رضایت تمام مالکین لازم است؟

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما نخست باید به شهرداری مراجعه نمایید و در صورت پذیرش درخواست،سپس به اداره ثبت مراجعه و درخواست اصلاح صورت مجلس تفکیکی نمایید

۱. رضایت سایر مالکین الزامی است
۲. از طریق شهرداری میتوانید برای اخذ مجوز اقدام کنید.

با سلام
برای اخذ مجوز ساخت بایستی از طریق شهرداری اقدام نمایید
برای وارد نمودن در سند از طریق اداره ثبت اقدام نمایید
و چون محیط حالی جزو مشاعات ساختمام میباشد لذا رضایت ساکنین نیز الزامی میباشد

با سلام
از شهرداری مجوز بگیرید بعد به اداره ثبت مراجغه برای صورتمجلس تفکیکی و رضایت بعد هم انتقال پارکینگ در دفتر استاد رسمی

ابتدابه شهرداری مراجعه نموده و پس از اخذ مجوزبه اداره ثبت محل مراجعه نمایید و اصلاح صورتمجلس تفکیکی و رضایت ساکنین
آپارتمان را تحویل نموده و سرانجام انتقال پارکینگ در دفاتر اسناد رسمی صورت خواهد پذیرفت .....

با سلام
اول به شهرداری مراجعه نموده و پس از اخذ مجوز
به اداره ثبت رفته و اصلاح صورتمجلس تفکیکی و رضایت ساکنین
آپارتمان و سپس انتقال پارکینگ در دفاتر اسناد رسمی بنام شما