تمایل ندارم اسم فرزند در شناسنامه من قرار گیرد؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۷۵۴ #94268198

سلام وقت بخیر
بنده مطلقه هستم و تقریبا یک سال پیش با اقایی مجرد صیغه شدم برای مدت دو سال اما الان باردارم و نزدیک زایمان من نمیخواهم اسم فرزند در شناسنامه من قرار بگیرد و همسرم میگوید خودم میرم ثبت احوال به نام خودم شناسنامه میگیرم ایا همچین چیزی میشود؟ ایا اسم من هم در شناسنامه فرزند قرار میگیرد اگر صیغه نامه را ببرند؟ من تمایل ندارم اسم فرزند در شناسنامه من قرار گیرد. این کار در ثبت و احوال به چه صورت انجام میگیرد.تشکر

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مورد مطلوب شما ممکن نیست ثبت ازدواج باتوجه ب شرایطتان الزامیست و طبعا نام مادر نیز در شناسنامه فرزند میبایست قید شودو نام فرزند همچنین در شناسنامه مادر...

با درود قانونا باید ذکر شود در شناسنامه

سلام اسم شما در شناسنامه ثبت خواهد شد.

خیر امکان ندارد و با توجه به باردار بودن شما ثبت ازدواج الزامی است و اخذ شناسنامه برای پدر تکلیف است.

یکی از مواردی که ازدواج موقت باید ثبت شود در صورت باردار شدن زوجه در ضمن عقد موقت است که طبیعتا بعد از آن نام بچه هم در شناسنامه‌ی شما و زوج ثبت خواهد شد و تمایل یا عدم تمایل شما و زوج تاثیری در این مورد ندارد.

.ثبت ازدواج درازدواج موقت بابارداری خانم الزامی است و نام فرزند در شناسنامه مادر و پدر ثبت میشود .

خیر فرزند شما در شناسنامه ثبت می گردد چون حقوقی برگردن شماست