شخص د به چه افرادی میتونه مراجعه کنه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۹۷ #94266776

اگر شخص الف چکی به نام شخص ب صادر کنه و شخص ب اون رو بدون ظهر نویسی به شخص ج تحویل بده و ج اون رو با ظهرنویسی به د بده

مشاوره حقوقی چک
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تمام امضاء کنندگان از جمله صادر کننده و ظهرنویسان قبلی در مقابل د مسئولند.

"با سلام"
شخص (ب) صرفا میتواند به شخص (الف) رجوع نماید

باسلام موردسوال احتمالا دارای ایراد هستش درفرض سوال به همه میتواندمراجعه نماید

درود
د نمی تواند به هیچ یک از ایادی ما قبل مراجعه کند فقط ب می تواند به الف مراجعه کند.

باسلام درفرض سوال شما فقط شخص ب میتواند به الف مراجعه نماید زیرا چک به صورت قانونی در ید افراد بعدی نیست.

درود بر شما، با این تفاسیر و با عنایت به صدور چک در وجه ب، تنها شخص ب میتواند به الف رجوع کند، چرا که ایادی پس از آن بدون امضا و ظهرنویسی ب، هیچ یک مسؤلیتی در قبال چک نداشته و ذینفع نخواهند بود.

چکی که در وجه شخص معین صادر شده فقط و فقط و فقط با ظهرنویسی قابل انتقال به غیر است مگر موارد استثنایی مثل ارث و طبیعتا ظهرنویسی باید توسط شخص مذکور انجام شده باشد طبیعتا این چک مورد نظر شما منتقل نگردیده و شخص الف در برابر شخص د میتواند استناد به عدم نفع و ذیحق نبودن خواهان نماید