تغییر نام در شناسنامه چطور است؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۹۴۶ #94259663

با سلام دختر من ۱۵سال داره و از بچگی دلارام صداش میکنیم اما تو شناسنامه محدثه هست و خودشم تا قبل از مدرسه حتی اطلاعی نداشت و خیلی تو سالهای اول مدرسه اذیت میشد و سردرگم بود و الان هم نسبت به این موضوع خیلی ناراحت هست میخواستم ببینم که میشه محدثه رو به دلارام که اسم اصیل ایرانی هست تغییر بدیم و اگر میشه باید به کجا مراجعه کنیم؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ثبت احوال موافقت نکرد از طریق دادگاه اقدام کنید

با درود..
برای تغییر نام ؛ ساده ترین راه؛ ابتـدا از طریق اداره ثبت احوال محل درخواست خود را مطرح نمایید، در صورت عدم موافقت، بناچار بایستی با تنظیم و ثبت دادخواستی در دفاتر خدمات قضایی، جهت رسـیدگی در دادگاه اقدام نمایید..

با سلام ابتدائا به اداره ثبت احوال محل مراجعه نمایید در صورت عدم پذیرش تغییر نام دادخواست حقوقی تغییر نام ثبت نمایید توجه داشته باشید در دادخواست میبایست اهمیت و ضرورت تغییر نام برای فرزند خود را بیان نمایید و شهودی مبنی بر اینکه از ابتدا به نام دوم خوانده شده را معرفی نمایید تا قاضی نسبت به تغییر نام حکم دهد.

باید دادخواست تغیر نام بدهید و ادله خود را ارائه کنید، معمولا با تغیر اسامی مذهبی موافقت نمی شود ولی موافقت با آن بستگی به نظر قاضی دارد .

باسلام
اگر ثبت احوال موافقت ننمود از طریق دادگاه اقدام نمایید

ابتدا درخواست خود را به اداره ثبت احوال مطرح نمایید در صورت عدم پذیرش دادخواست تغییر نام جهت رسیدگی دادگاه ارائه دهید

با سلام ابتدا از طریق سایت ثبت احوال اقدام وچنانچه موافقت نشد میتوانید از طریق دادگاه اقدام نمایید.