در قتل عمد چه قدر زمان می برد که کیفرخواست و قرار مجرمیت صادر شود ؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۷۱۵ #94255673

سلام پرونده قتل عمد حداکثر زمان تا صدور کیفرخواست -صدور قرار مجرمیت چه مدت زمان است ؟
و پس از صدور کیفرخواست چه مدت بعد به خانواده شاکی ابلاغ می نمایند ؟
و پس از صدور حکم مجرمیت یا صدرو کیفرخواست چه مدت بعد دادگاه تشکیل می شود ؟
و سوال آخر اینکه آیا خانواده شاکی می توانند در خصوص نحوه نگداری متهم در بازداشت یا زندان اظهار نظر نمایند ؟

مشاوره حقوقی قتل
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
قایل پیش نمی باشد.ولی زمانش طولانی است.

با سلام
قابل پیش بینی نمی باشد.

متاسفانه به طور کلی امکان پیش بینی زمان در دادگستری نیست…

با سلام صدور قرار جلب به دادرسی منوط به تکمیل تحقیقات و احراز مجرمیت متهم است . این پروسه ممکن است به سال هم بکشد . پس از تکمیل تحقیقات ، بازپرس قرار صادر می کند و این قرار هر چه باشد باید به موافقت دادستان یا نماینده وی برسد .
اگر قرار جلب به دادرسی صادر و با تایید دادستان برسد معمولا ظرف کمتر از یک ماه کیفرخواست صادر و پرونده برای اتخاذ تصمیم ماهوی به دادگاه کیفری ارسال می شود . تعیین وقت رسیدگی بستگی به تعدد پرونده های شعبه دارد ولی معمولا یک ماهه است .
در خصوص نگهداری متهم در زندان کسی حق دخالت ندارد .

مدت زمان صدور قرار مجرمیت یا کیفرخواست و یا تعیین وقت رسیدگی دادگاه جزء مراحل اجرایی کار بوده و نمی توان زمان دقیقی برای آن اعلام نمود در خصوص نحوه نگهداری متهم در بازداشت نیز طبق قانون عمل می شود مگر اینکه شاکی اعلام نماید که بیم فرار متهم در صورت آزادی وجود دارد که در اینصورت نیز مقام قضایی رسیدگی کننده تصمیم مقتضی اخذ خواهد نمود.