اگه پزشک محق باشه حداکثر جریمه ای که برای ما درنظر میگیرن چیه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۰۹ #94249173

اگر از صحت اعمال جراحی پزشک مطمئن نباشیم و از او شکایت کنیم ولی شکایتمون رد شه آیا پزشک هم میتونه از ما شکایت کنه؟

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان شکایت برای هرکسی وجود دارد ولی باید مستند قانونی داشته باشد

سلام
هرکگس امکان اقامه شکایت علیه دیگران را دارد انچه ملاک ات وصول نتیجه است که در شرح شما به نظر موضوع بلانتیجه خواهد بود مگر انکه شکایت شما متضمن توهین و افترایی علیه پزشک باشد

سلام امکان شکایت وجود دارد فلذا حصول نتیجه بعید است

با احترام ، امکان شکایت وجود دارد.

با سلام امکان شکایت وجود دارد

سلام امکان شکایت وجود دارد

بایدثایت کنیدعدم رعایت امورفنی وعلمی پزشک را