میتواند علیه صادر کننده چک دعوی مطالبه وجه چک به انضمام خسارات قانونی ازجمله خسارت تاخیر تادیه بنماید؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۷۳ #94240711

با سلام
چنانچه چک توسط فرد الف به بانک ارائه و بعلت عدم موجود منتج به واخواست گردد .سپس فرد الف آنرا به شخص ب انتقال دهد و ظهر چک قید نماید کلیه حق وحقوق و منافع چک موصوف را به فرد ب انتقال داده و هیچ گونه ادعایی در آینده نخواهد داشت .حل با این اوصاف فرد ب که واخواست کننده چک نبود میتواند علیه صادر کننده چک دعوی مطالبه وجه چک به انضمام خسارات قانونی ازجمله خسارت تاخیر تادیه بنماید.؟
در حقیقت آیا کلیه حقوق و مزایای پیش بینی شده در قانون مشمول حال انتقال گیرنده میشود یا خیر ؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
در خصوص مطالبه مبلغ و خسارت تاخیر در تادیه میتوان اقدام نمود.

باسلام شخص میتواند برای وجه و خسارت تاخیر تادیه اقدام نماید

بله.دادخواست مطالبه‌ وجه چک به انضمام خسارات دادرسی و تاخیر تادیه قابل طرح است.

سلام
همه حقوق را دارا است مگر شکایت کیفری

با سلام بعله قابل مطالبه توسط دادگاه‌های حقوقی می باشد و امکان شکایت کیفری ندارد

باسلام وجه مندرج در چک با خسارت تاخیر تادیه در صورت نیاز قابل مطالبه می باشد

امکلن مطالبه وجه چک. و خسارت تاخیر تادیه برای ایشان وجود دارد