واسه گرفتن حقمون تو این ده سال باید چه کنیم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۰۵ #94240352

سلام. بنده از سال ۸۹ در کارخانه کار میکنم وتا الان هیچگونه سنوات پایان کار و پایه سنوات ماهیانه و حق شیفت بهمون نداده و هرسال برگه سفید امصا از ما کارگرا میگیره که تموم حق حقوق سنوات پاداش این چند سال گرفتیم و حق هیچگونه شکایت نداریم و هر سال دوسه ماه تعطیلی اجباری بدون حقوق داریم و جدیدا اسم کارگاه هم تغییر دادن. و نه فیش حقوقی و قراداد بهمون نمیده کارفرما. الان واس گرفتن حقمون تو این ده سال باید چه کنیم و نتیجه داره. ممنونم راهنمایی کنید تا ۳۰ تا کارگر به حقشون برسن خدا خیرتون بده ممنون واحترام

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق اداره کار پیگیری نمایید.

سلام و ادب از طریق اداره کار محل درخواست خود را پیگیری کنید.

جهت مطالبه حقوق و مزایا خود به اداره کار محل خدمت مراجعه و طرح دعوا نمایید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید می توانید با مراجعه به اداره کار پیگیری نمایید.

از طریق اداره کار اقدام فرماید

سلام دادخواست مطالبه حقوق و سنوات خویش را به طرفیت کارفما در اداره کار مربوطه مطرح نمایید

برای مطالبه حق و حقوق خویش از طریق اداره کار پیگیری نمایید .