مزاحمت و فحاشی چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۴۱ #94231497

مجازات خانمی که مزاحم مادر بنده میشود به مادرم توهین های ناموسی میکنم تحمت های ناموسی میزند و مزاحم پدرم شده و حضورا به محل زندگی ما امده و ایجاد مزاحمت و بی ابرویی کرده چیست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسته به نوع توهین ۷۴ تا ۸۰ ضربه شلاق

سلام
پدر و مادر تان هر کدام جداگانه می توانند نسبت به رفتارهای این خانم شکایت کنند

مجازات فحاشی شلاق یا جزای نقدی است

با سلام
مجازات بر حسب اثبات میتونه نقدی ، شلاق و حبس باشد

سلام
مجازات بستگی به نوع و شرای ارتکاب جرم دارد
اگر نامبرده به قذف می نماید در صورت اثبات محکوم به ۸۰ضربه شلاق حدی می شود اما اگر توهین معمولی می باشد در صورت اثبات به پرداخت جزای نقدی و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم می شود

مجازات ایشان شلاق است

سلام مجازات توهین ۷۴ ضربه شلاق و جریمه نقدی است اگر فحاشی مشمول قذف گردد ۸۰ ضربه شلاق حدی مجازات دارد شما با داشتن شاهد می‌توانید علیه ایشان شکایت کیفری تحت عنوان توهین فحاشی را مطرح کنید