مطالبه کردن مهریه و نفقه با توجه به شرایط مورد نظر به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۵۰ #94219

با سلام
مادرم بیست و دو سال پیش از پدرم جدا شده، پدرم من و مادرم را درخانه پدربزرگم رها کرد و بدون اجازه مادرم زن موقت اختیار کرد که الان از آن زن دوتا پسر دارد و مهریه مادرم ۳۰۰ هزار تومان عندالمطالبه است آن زمان به دادگاه برای مطالبه کردن مهریه اش رفته بودند و قرار شد ماهیانه مبلغی را پرداخت کند ولی پرداخت نکرد و فقط ۲۵۰ هزار تومان را به عنوان مهریه بین ریش سفیدان فامیل به مادرم داد، مادرم همچنان زن دائمی اش هست و تا الان هیچ خرجی برای من و مادرم نداده است و ما در خانه پدر بزرگمان زندگی میکنیم، شغل پدرم دولتی و هیچ ملک و مالی هم ندارد به جز ماشین و خانه ای که داخلش مینشینند البته شاید هم مال و اموالی دارد اما از ترس اینکه توقیف شود به کسی بروز نداده باشد و ما مطلع نباشیم
۱- آیا مادرم می‌تواند مهریه و نفقه بیست دو سال را مطالبه کند؟
۲- مهریه ۳۰۰ هزار تومانی در حال حاضر چقدر حساب میشود؟ با توجه به اینکه بیشتر از دو دهه گذشته مقدارش بیش‌تر نمیشود ؟ درحال حاضر چقدر میشود؟
۳- ان ۲۵۰ هزار تومانی که آن زمان داده مهریه محسوب می‌شود ؟ (چون زیر نظر دادگاه نداده و طلاقی صورت نگرفته)
۴- ایا مادرم حق طلاق دارد؟ و می‌تواند غیابی طلاق بگیرد؟
۵- میزان نفقه اش بعد از بیست و دو سال چقدر می‌شود؟
ممنون میشم اگه به همه سوالها پاسخ دهید.
با تشکر

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۸۶,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه مادرتان بتوانند یکی از شروط ضمن عقد را اثبات کنند حق طلاق خواهند داشت. لذا پیشنهاد میشود که وکیل بگیرند. مهریه ایشان نیز به نرخ روز قابل محاسبه از طرف دادگاه است و نفقه نیز قابل مطالبه است که قاضی آنرا تعیین خواهد کرد.