ایا راهی هست برای اثبات حرف بنده و برگرداندن سند به نام‌ خودم؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۳۹۹ #94217915

با سلام بنده وامی به اسم‌ پدر خانمم دریافت کردم که مبلغی هم‌ بابت امتیاز وام‌ به ایشان پرداخت کردم و تمام اقساط بانک را نیز خودم پرداخت میکردم و از طرفی سند منزل بنده برای دریافت وام باید به نام ایشان زده میشد که انجام شد و بعد از آن مبایعه نامه سوری در بنگاه ایجاد شد که من بتوانم بعد از فک رهن سند منزل را به نام خودم برگردانم اما در خرید و فروش منزل هیچ پولی رد و بدل نشده و البته یه وکالت نامه هم‌ از ایشان دارم و الان که ایشان فوت شدن یکی بین شش نفر از وراث تنها یک نفر رضایت به تنظیم سند نمی دهند

مشاوره حقوقی ملکی
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام الزام به تنظیم سندرسمی نمایید.

سلام دوست عزیز، آن وکالتنامه و سایر مدارک و ادله حتما باید مورد بررسی دقیق قرار گیرد تا بگویم چه کنید، لکن صرفا می توان گفت که ابطال عقد صوری و یا اثبات وقوع عقد بیع جدید از پدرتان به شما را باستناد گواه سایر وراث و ادله و قرائن می توان از دادگاه خواستار شوید و بعد از صدور حکم قطعی ،دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را خواستار شوید که همه این دعاوی بطرفیت وراث اقامه گردد، موفق

مدارکتون باید بررسی بشه.......

با درود می‌توان الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید

بهتر است در ابتدا ورثه که راضی هستند سهم خود را به شما منتقل نمایند و در آخر نسبت به سهم ورثه ناراضی الزام به طرح دعوای الزام به تنظیم سند کنید

باسلام
بررسی مدارک و مستندات لازم میباشد

سوالتان دارای ابهاماتی هم هست . اما باتوجه به بند آخر جملاتتان چنین می توان گفت که اگر یکی از وراث نسبت به ماترک انحصار وراثت بکند می تواند منلی که به نام شما قراربوده زده شود را به نام پدر خود تمام کند و جزو وراث باشد. اگر کاغذ نوشته یا هر سند عادی که ادعای شما را به اثبات برساند شما صاحب ملک خواهید شد در اختیار بگذارید قطعا با توجه به رویه قضایی و همچنین وکلای مجرب پرونده به نفع شما تمام خواهد شد. گرچه از نظر بنده معامله شما غیر نافذ است.