اجرائیه حکم ابقا به کار در دادگستری چند ماه به طول میکشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۷۷ #94209855

بالاخره توانستم از هیات حل اختلاف حکم بازگشت به کار بگیرم. اگر اجرائیه بازگشت به کار رو اخذ کنم بایستی نامه از اجرای احکام اداره کار بگیرم و به دادگستری محل کارگاه ببرم ایا در دادگستری بلافاصله نامه به کلانتری و اعزام با مامور کلانتری به کارگاه رو خواهند داد یا اینکه اجرائیه بازگشت به کار ۱ ماه یا ۲ ماه به طول خواهد کشید؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام- وقتی اجرائیه صادر شد شما می توانید بلافاصله اقدام نمائید.