برای ابطال توافق چکار باید انجام بدم و چی بگم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۵۶۲ #94206929

سلام وقت شما بخیر
من و همسرم چند ساله از هم جدا هستیم، و نفقه من رو هم سال اول گرفتن و ناشزه شدم..
مهریه ام ۹۰۰تا سکه اس و بخاطر ۴سکه جلبش کردم
و بعد جلب شدن پیشنهاد طلاق توافقی داد که ۹ عدد سکه بگیرم و بقیشو ببخشم تااونم طلاقم بده من قبول کردم و دیگه برگه جلب نگرفتم یک ماه دیگه نوبت دادگاه توافقی دارم..
اما پشیمون شدم و میخام ۵ تا سکه جلب شده رو بگیرم و توافق رو رد کنم چکار باید انجام بدم و چی بگم؟
اگه بخام زندگی کنم چی باید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام حق دارید درجلسه دادرسی حاضر نشوید.

با سلام، چنانچه توافق شما در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم نشده باشد، با عدم حضور شما در جلسه رسیدگی،دعوای مطروحه رد میگردد.
با توجه به اینکه شما همسر قانونی زوج می باشید میتوانید با بازگشت مجدد به منزل،زندگی مشترک خود را آغاز نمایید.

سلام
در جلسهدادگاه حضور به هم نرسانید و یا تقاضای استرداد دادخواست رو بدید

با سلام
در جلسه دادگاه حاضر نشوید.

با احترام میتوانید در جلسه رسیدگی شرکت نکنید

با سلام، در صورت عدم مراجعه به دادگاه توافق انجام شده از بین می رود

در جلسه رسیدگی دادگاه حاظر نشید...