تصادف با خودروی گرانقیمت نموده ام، از من شکایت کرده، چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲,۸۶۸ #94195326

با سلام
بنده با یک خودرویه بنز که قیمت ان نزدیک به ۹۰۰ ملیون میباشد تصادف کردم . و این ماشین نزدیک به ۱۵۰ ملیون خسارت خورده اما بیمه بده آن قبول به پرداخت خسارت زیان دیده نمیکند . و زیان دیده از من شکایت کرده و ابلاغیه برایم امده . سوال من این است که چه بلایی سر من می اید

مشاوره حقوقی تصادفات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا سقف بیمه نامه خودرو خسارت بنز پرداخت میشود و نسبت به باقی آن درخواست ااعسار دهید وتقسیط کنید

سلام
سوال من این است که چه بلایی سر من می اید نگران نباشید اگر بیمه نامه دارید و خودروی بنز هم بیمه بدنه داشته باشد
شرکت‌های بیمه ملزم هستند سقف تعهدات مالی که هر بیمه‌گذاری خریداری می‌کند را در هنگام بروز تصادف و ایجاد خسارت، پرداخت کند. بنابراین اکنون فرمول بیمه مرکزی در نسبت‌گیری تعیین خسارت برای خودروهای گران‌قیمت حذف شده و بیمه‌گران موظف هستند سقف تعهدات مالی بیمه نامه شخص ثالث را پرداخت کنند.
قانون بیمه ثالث شما فقط ۳۰ میلیون تومان تعهد پرداخت خسارت دارید و مابقی خسارت تحت هبچ شرایطی از شما قابل مطالبه نیست
چنانچه دارای خودروی گران قیمت یا نامتعارف( بیشتر از پنجاه درصد دیه در ماههای حرام یا ۱۸۰ میلیون تومان ) هستید بیش از مالکان خودروهای ارزان قیمت یا متعارف باید نسبت به خرید بیمه بدنه بیندیشید .چون همچنان بخشی از خسارت ها حتی با داشتن مقصر حادثه به عهده مالک خودروی نامتعارف خواهد بود .

خسارت این خودرو بر طبق یک ماشین ۱۸۰ ملیونی محاسبه میشود یعنی اینه یک بنز اگر ۱۵ ملیون باشد واینه یک خودرو۱۸۰ ملیونی دو ملیون شما باید دوملیون بپردازید
۲ بیمه شما تا امیزان خسارت غیر مالی موظف به پرداختت خسارت میباشد
الباقی را شما میدهید
خیالتان راحت باششد قانون گذار میگوید هرکسس خودرو گران قیمت تر از ۱۸۰ ملیون سوار شود خودش باید خسارات مازاد را بدهد

درود برشما

مطابق فرمول زیر تعهداتی که قانونگذار بر عهده شما نهاده است مشخص میشود .

میزان خسارت که قانونا باید بپردازید = قیمت روز خودرو لوکس / (خسارت خودرو لوکس × نصف دیه سالجاری )

۳۰ میلیون = ۹۰۰م / (۱۵۰م×۱۸۰م )

باستناد قانون بیمه ثالث شما فقط ۳۰ میلیون تومان تعهد پرداخت خسارت دارید و مابقی خسارت تحت هبچ شرایطی از شما قابل مطالبه نیست

اگر اینده نگری کرده باشید و سقف ۳۰ میلیون تعهد مالی رو در بیمه نامه ثالث خریداری داری کرده باشید بیمه گر خسارت رو پرداخت میکنه و شما هم متحمل هزینه ای نمیشید

با سلام - تا سقفی که بیمه تقبل نماید وپرداخت کند مابقی آن را بایستی شما پرداخت کنید اگر دارید که پرداخت میکنید در غیر اینصورت درخواست اعسار دهید وشاهد هم میتوانید بیاورید که معسر هستید ودر صورت قبولی اعسار بصورت اقساط ویا هر طریقی که قاضی پرونده تشخیص دهد پرداخت میکنید.

سلام، تا میزانی که بیمه خودروی شما خسارت رو پرداخت میکنه که هیچ مازاد بر اون و حتی افت قیمت را باید بپردازید اگر مقصر در تصادف هستید

با سلام، اتومبیل بنز جزء اتومبیلهای با قیمت نامتعارف است و در اینگونه موارد قیمت کل آن را ، نصف دیه مسلمان در ماه حرام ، محاسبه می کنند و بر اساس آن خسارت را محاسبه می نمایند. به عبارتی، نهایتا شما محکوم به پرداخت خسارتی به اندازه خسارتی وارد شده به یک اتومبیل صد و هشتاد میلیونی خواهید شد.