آیا هزینه ی تمبر به پرونده کلاهبرداری تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۳۴۹ #94193242

مبلغ پرداختی برای تمبر در پرونده های مالی به چه معناست؟ آیا بنده که شاکی پرونده ی کلاهبرداری در دادسرا هستم باید مبلغی را برای تمبر پرداخت کنم؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بله به همراه هزینه دادرسی هزینه تمبر نیز حساب میگردد.
البته هزینه هرشکایت با دیگری متفاوت است.

سلام برای طرح هرگونه دعوا باید مبلغی را به عنوان هزینه دادرسی پرداخت نمایید که به آن تمبر نیز اطلاق می‌شود و میزان آن بسته به نوع دعاوی متفاوت می باشد و البته در دعاوی کیفری از جمله کلاهبرداری مبلغ آن کمتر می باشد

بسمه تعالی : در قانون کیفری چنانچه بخواهید فقط به مقوله جرم رسیدکی شود هزینه دادرسی را فقط بپردازید کافیست اما جنانجه مطالبات مالی نیز داشته باشید و بخواهید در همان دادگاه رسیدگی شود بعنوان (مدعی حضوصی )باید هزینه ایی برابر با هزینه های دادکاه حقوقی پرداخت کنید و در صورت محکومیت طرف دعوی؛ همه را میتوانید مطالبه کنید

تمبر شکایت در پرونده کلاهبرداری ده هزارتومن است، و ولی چنانچه شما دادخواست ضرر و زیان را نیز به دادگاه ارائه دهید بایستی سه و نیم درصد خواسته را بابت هزینه دادرسی پرداخت نمایید. البته هزینه ثبت شکایت در دفاتر خدمات الکترونیک نیز حدود صد هزارتومان می باشد.