اگر بعد از طی چند سال زوج صاحب مالی شود آیا باز هم تعداد مهریه تفییر میکند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۴ #94179703

اگر بعد از حکم مهریه داداخواست اعسار زوج قبول شد و ۱۱۰عدد سکه برایش قسط بندی شد، و زوج بعد از گذشت چندسال صاحب دارایی گردید، آیا تعداد مهریه تغییر میکند یا تا آخر همان ۱۱۰ سکه است؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
اگر زوج صاحب اموال جدید بابت اقساط مهریه و تغییر آن قابل توقیف می باشد

سلام میزان مهریه تغییری نمی کند اما در میزان اقساط قطعا موثر است و زن می تواند دارایی جدید را توقیف نماید .

اگرزوج بعدازچندسال ثاحب مال شد . آن مال بابت مهریه توقیف می گردد درقبال کل مهریه