میشه وکالت نامه رو باطل کرد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۷۹۱ #94173374

باسلام.اگه کسی وکالت نامه ی رو از قبل تنظیم کرده باشه و حق طلاق و حضانت بچه رو گرفته باشه و از شوهرش که اطلاعی از متن وکالت نامه نداشته و به بهانه ی طلاق توافقی امضا گرفته باشه میشه وکالت نامه رو باطل کرد؟؟ چون شوهرش اصلا وکالت نامه رو نخونده و کسی هم براش توضیح نداده و سواد حقوقی نداره ایا راهی هست وکالت نامه رو باطل کرد؟؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام برای ابطال وکالتنامه اگر اثبات شود بله

با درود بله امکان پذیر است متن وکالتنامه حائز اهمیت است

با سلام
در صورت اثبات بلی

اگر عدم اطلاع ثابت شود بله ضمنا ازطریق ارزیابی حقوقی مراجعه کرده تا پاسخ مطلوب تری گرفته

شخصی که سواد خواندن و نوشتن را دارد و خدشه ای به وضعیت ذهنی وی وارد نیست، در صورتی که وکالت بلاعزل اعطا کند، به صرف اینکه اظهار کند وکالتنامه را نخوانده و امضا کرده، نمی تواند وکالتنامه را باطل کند.
مگر اینکه وکالتنامه بلاعزل نبوده باشد که بتوان وکیل را عزل نمود که ظاهر سوال این را نمی رساند!

با سلام
راههایی برای ابطال وکالتنامه وجود دارد لذا ابتدا باید متن وکالتنامه
مطالعه شود تا بتوان راهکار عملی ارایه گردد.

وکالت به طریق ذیل مرتفع میشود:
۱) به عزل موکل
۲) به استعفای وکیل
۳) به موت یا به جنون وکیل یا موکل