قانونا میتوانم مستقل زندگی کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۳ #94153455

سلام خسته نباشید
بنده مجرد هستم و ۲۵ سالمه مادرم فوت شده با پدر و برادر بزرگتر از خودم زندگی میکنم تو این ۲۵ سال اصلا نزاشتن من جایی برم کلاس اموزشی که اصلا نمیزارن با دوستامم نمیزارن بیرون برم جایی ام برم سریع بهم زنگ میزنن تهدید میکنن اگه زود نیای این بلارو سرت میاریم خیلی هم بد دهنه پدرم وقتی عصبی میشه اگه بمونم پیششون نمیتونمم دنبال ارزوهام برم خاستم بدونم میتونم بدون اینکه بهشون بگم خونه رو ترک کنم برای خودم زندگی مستقلی داشته باشم کسی میتونه منو بزور اجباربه برگشتن به خونه کنه یا اسم این کار فرار از خونه حساب نمیشه پلیس دنبال من بگرده
ممنون میشم بنده راهنمایی کنین خیلی دارم از دستشون عذاب میکشم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید مستقل باشید مشکلی نیست

بله شما طبق قانون درحال حاضر می توانید منزل مستقلی برای زندگی خود انتخاب کنی

با سلام
با رسیدن به سن قانونی هر شخصی میتواند بصورت مستقل اقدام به زندگی مجزا نماید و کسی نمیتواند او را از این حق منع نماید

از نظر حقوقی هیچ ایرادی در داشتن منزل مستقل ندارید و نخواهید داشت و شما رشید بوده و امکان تصمیم گیری را دارید و حتی در صورت شکایت خانواده شما، مشکلی پیش نمی آید . اما برای جلوگیری از مشکلات آتی و غیر حقوقی و اختلافات خانوادگی مشاوره خانواده می تواند برای شما راهگشا باشد.

سلام
به دلیل اینکه در سنی هستید که سن مورد نظر قانونی را رد کردید چنین حقی را دارید که مستقل زندگی کنید.

با توجه به اینکه شما سن قانونی را رد کردید برای زندگی مستقل خودتان می توانید تصمیم بگیرید

با وجود این مشکلات،از لحاظ سنی حق و اختیار زندگی مستقل رو دارید و دراین صورت حتی با وجود شکایت و پیگیری خطری متوجه شما نیست اما پیشنهاد میشه ک جهت رفع مشکلات خودتون با پدر و برادر از مراکز حمایتی کمک بگیرید و مشاوره بشید