تهدید به انتشار عکس به شوهر و خراب کردن زندگی چقدر مجازات دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۰۶۳ #94136

باسلام
بنده به مدت۲سال و نیم با پسری رابطه داشتم.قصد ازدواج داشتیم.از همون اوایل متوجه رفتارهای ضدونقیض و مشکل اخلاقی ایشان شدم.اما هروقت میخواستم رابطه رو تموم کنم با تهدید های اون مبنی بر ابروریزی و انتشار عکس های خصوصی مواجه شدم.و به احبار و ترس رابطه رو ادامه دادم.دوبار به خواستگاری اومد ولی قبول نکردم.یکبار ب زور و تهدید به من تجاوز کرد.منم رابطه رو قطع کرده و ازدواج کردم.مدت یکماه از ازدواجم گذشته ک اون آقا با پیدا کردن شماره من و همسرم شروع به تهدیدم کرده،و از تهدیداش متوجه شدم وقتی به من تجاوز کرده بصورت مخفیانه از من فیلم گرفته.
بارها در اینستاگرام به صورت فرد ناشناس تهدیدم کرده ک عکسها و فیلم رو به همسرم میده.و پخش میکنه.با شماره هایی ک بنام خودش نیست به خط مادرم پیامک تهدید فرستاده
من چطور میتونم از اون اقا شکایت کنم.هیچ پیامکی برای اثبات حرفام ازش ندارم.ولی شاهد دارم.پدر و مادرم و اقوام درجریان تهدیدای این اقا هستن ولی هیچکدوم از اون فیلم خبر ندارن.

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه شاهد مبنی بر تهدید ایشان دارید میتوانید ضمن شکایت کیفری تهدید علیه ایشان در دادسرا اقدام نمائید.