سردفتر به هیچ وجه گواهی عدم حضور صادر نمی کند من باید چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۱۴ #94132025

با عرض سلام روز به خیر
طی ۱۰ روز آینده باید برای تنظیم سند به دفترخانه مراجعه کنم ولی ملک حتی هنوز آماده تحویل هم نشده با دفترخانه تماس گرفتم اعلام کرد که سردفتر ما به هیچ وجه گواهی عدم حضور صادر نمی کند من باید چطور اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در روز تنظیم دفتر حاضر شوید و سر دفتر مکلف به صدور گواهی هست در غیر اینصورت میتوانید علیه سردفتر به مراجع ذی صلاح شکایت نمایید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید در روز معین شده به محضر خانه رجوع کنید و شما حاضر شوید .

باسلام. سردفتر ملزم به صدور گواهی عدم حضور نیست. در موعد مقرر همراه با شهود در دفترخانه حاضر شوید تا در صوزت نیاز به شهادت ان‌ها استناد نمایید.

در قرارداد باید تاریخ دقیق مراجعه قید شده باشد و فقط در همان روز سردفتر می تواند گواهی صادر نماید . درصورتیکه در قرارداد تاریخ مردد نوشته شده باشد مثلا طی چند روز امکان صدور گواهی نیست .

سلام
در همان تاریخ تنظیم سند که ذکر شده باید در دفترخانه حضور و جهت اخذ گواهی اقدام نمایید .

سلام
درتاریخ مقرره مراجعه کنید وگواهی عدم حضور دریافت کنید

بدیهی است که قبل از سررسید تاریخ مندرج در مبایعه نامه گواهی عدم حضور صادر نمی شود.