چگونه قولنامه‌ایی تنظیم کنیم که اگر همسرم قبل از بنده فوت کرد ملک بدون مشکل به بنده برگرده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۲ #94123385

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده ملکی رو میخواهم بنام همسرم بزنم و وکالت بلاعزلی رو از ایشان بگیرم، سوال من اینجاست که چگونه قول‌نامه‌ایی تنظیم کنیم که اگر همسرم قبل از بنده فوت کرد ملک بدون مشکل به بنده برگرده ؟ و اینکه میشه توی وکالت بلاعزل حق فروش رو تا زمانی که من زنده هستم سلب کرد ؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با تنظیم سند رسمی صلح عمری میتوانید ملک را به همسرتان انتقال داده ولی منافع را مادام الحیات برای خود حفظ کنید . طبیعتا در صورت فوت همسرتان ، ملک در قالب ارث قابل تقسیم میان ورثه خواهد بود . وکالت و هبه و ... در صورت فوت شرایط انتقال را از دست خواهد داد .

سلام . با توجه به اینکه وکالت پس از فوت خود به خود باطل میشه و اثرش رو از دست میده این مورد اصلا پیشنهاد نمیشه. پیشنهاد این هست که ملک رو هبه یا صلح کنید و منافعش رو مادام الحیاتتون برای خودتون حبس کنید و حق فروش رو مادام الحیاتتون از ایشون سلب کنید.